Slovenija > Črna kronika
3675 ogledov

V Logatcu trčila avtobus in avto

prometna nesreča
Dogajanje na cestah v noči na nedeljo v znamenju prometnih nesreč ...

Po poročanju Uprave RS za zaščito in reševanje sta nekaj po polnoči v naselju Kalce v občini Logatec trčila osebni avto in avtobus, v katerem je bil le voznik.

Posredovali so gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Dolnji Logatec in Gasilska brigada Ljubljana, ki so iz vozila prenesli poškodovano osebo v reševalno vozilo, odklopili akumulator in zavarovali kraj nesreče. Poškodovano osebo so reševalci Zdravstvenega doma Logatec prepeljali v bolnico.

Številne nesreče   

Ob 21.36 je v Dolgi vasi voznica z osebnim vozilom zapeljala s ceste in se prevrnila na bok ter se pri tem poškodovala. 

Ob 3.45 se je v naselju Koprivnica pri Krškem občan z osebnim vozilom prevrnil na streho, pri tem pa se na srečo ni poškodoval. Ob 4.30 je v Spodnjem Dupleku osebno vozilo trčilo v drog obcestne razsvetljave. Ob 5.22 pa je pred počivališčem Lopata v smeri proti Ljubljani voznica z osebnim vozilom zapeljala s cestišča in prebila zaščitno ograjo. Ne v Spodnjem Dupleku, ne pri Lopati poškodovanih ni bilo.

Komentarjev 1
  • Matilda_Mattner 13:50 02.julij 2018.

    Google zdaj plačuje mesečno spletno delo na domu od $ 26385 do $ 36271. In sem zaslužil prvi mesec v višini 28593 $ in 34602 $ v zadnjem mesecu. Sem redno univerzitetni študent in to delo opravljam le v mojih ...prikaži več delih samo za 14 do 16 ur na teden. Vsakdo lahko dobi to delo zdaj, tako da odprete to spletno mesto v brskalniku in nato sledite navodilom zaa branjee. ●●●● ❥❥❥ ❥❥❥❥ www.WebJob8.Com