Slovenija > Črna kronika
27 ogledov

V McDonald'su kljub truplu stregli hrano

Mcdonalds EPA
V McDonald'su v Šibeniku je prišlo do incidenta. Zaposleni so kljub mrtvi ženski, ki je ležala poleg pulta, nemoteno stregli hrano.

V nedeljo nekaj pred 19. uro je v poslovalnico McDonald'sa v Šibeniku skupaj z možem in hčerko prišla 49-letna državljanka Bosne in Hercegovine. Naročili so si hrano in se usedli. Nenadoma se je začela pritoževati nad bolečinami v prsih. Kmalu zatem se je zrušila na tla. Mož je takoj poklical reševalce, ki pa ji kljub oživljanju niso mogli več pomagati. Truplo so pokrili z belim pregrinjalom in ga pustili na tleh do prihoda pogrebnikov, je za spletni Jutarnji list sporočila bralka.

Pri vsem tem je sporno to, da je restavracija kljub smrti delovala nemoteno.

"Grozno je bilo videti kupce, ki so se gnetli okrog pulta in naročali hrano, ne da bi se zavedali, da ob pultu leži pokojnica. Le meter stran so uslužbenci pripravljali hrano, medtem ko je družina pokojne ihtela v solzah. Pokojno žensko je do prihoda pogrebnikov varovala policija. Nihče se ni niti spomnil, da bi zaprl restavracijo, kar bi bilo seveda normalno," je za jutarnjilist.hr dejala ena izmed obiskovalk McDonald'sa.

Navedbe bralk je potrdila tudi predstavnica šibeniško-kninske policije Marija Kosor in dodala, da je bila "policija o smrti 49-letnice obveščena ob 19.45, pogrebnik pa jo je prevzel okrog devete ure zvečer. Nismo odredili zaprtja restavracije. Ne morem pa potrditi ali zanikati, ali se je v tem trenutku stregla in pripravljala hrana."

Komentarjev 7
  • ghz891 05:48 28.julij 2012.

    "pravica posameznika po smrti" - tu je nekaj zelo kontradiktornega, po smrti nisi več posameznik, "si" truplo - odpadek. Vbistvu sploh "nisi".

  • Sandi Miladić 19:37 26.julij 2012.

    Ja spoštovana vrtnica, nebi razglabljal o delodajalcih ki zahtevajo svoje in tvoji pieteti, za katero sem med drugim tudi slišal če te glih zanima, ker dan danes to dvoje ne gre skupaj tako da prosim, pristani na trdna tla nazaj ...prikaži več na zemljo. Če pa si bral/a moj komentar mislim da sem nekje omenil slučajno da sem tudi sam pomagal sočloveku ki bi lahko tam umrl oziroma umrla, takrat. Moje delo je takrat zgubilo ves pomen, pomembno mi je bilo pomagat in rešit gospo.Živa, mrtva sploh ni pomembno, ostali svet se vrti naprej pa si zdaj razlagaj tvojo pieteto kot hočeš! Pa lep dan!

  • Nesrečni 08:25 26.julij 2012.

    Zaradi takšnih komentarjev (pravzaprav ljudi, sem rekel ljudi, to za mene ni človek, ki ne spoštuje trupla) smo kjer smo. Žalostno kaj McDonalds naredi iz človeka, ne samo da te redi še poneumi te.