Slovenija > Črna kronika
8056 ogledov

V nalivu prehiteval kolono. Ko so prišli gasilci, ni več dihal.

Včeraj opoldne je na glavni cesti med Tubljami pri Hrpeljah in odcepom za Rožice (izven naselja) prišlo do hude prometne nesreče.

Voznik osebnega avtomobila, ki je vozil iz smeri Kozine proti Obrovu, je po prehitevanju pred seboj vozečih vozil z bočnim delom vozila trčil v obcestno drevo, po trčenju je hudo poškodovan ostal ukleščen v zveriženi pločevini, so na svoji facebook strani zapisali gasilci PGD Materija.

Ob prihodu na kraj so ugotovili, da voznik ne diha, zato so ga s tehničnim posegom rešili iz zverižene pločevine, izvedli hiter iznos ter takoj pričeli z nudenjem prve pomoči. Čez nekaj trenutkov je poškodovani zadihal, s hudimi poškodbami glave so ga odpeljali v izolsko bolnišnico.

Po poročanju Primorskih novic je 58-italijanski voznik kolono prehiteval v hudem nalivu s sodro, imel pa je veliko srečo, saj so se bistriški reševalci prav takrat slučajno peljali mimo.

Poškodovanega voznika so reševalci odpeljali na nadaljnje zdravljenje v izolsko bolnišnico. Zaradi nesreče je bila glavna cesta približno eno uro zaprta za ves promet.

Na intervenciji je sodelovalo šest gasilcev PGD Materija z dvema voziloma, zdravnica ZP Hrpelje, reševalci NMP Sežana in Ilirska Bistrica, policisti PP Koper ter PP Kozina in delavci cestnega podjetja.


 

Komentarjev 1
  • ketpferphy 10:23 05.marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks