Slovenija > Črna kronika
10855 ogledov

V nesreči je umrl komaj 19 let star fant

Nesreča motorista (fotografija je simbolna). Profimedia Nesreča motorista (fotografija je simbolna).
Usodno je bilo trčenje v tovornjak.

Včeraj zvečer, ob 18.40 se je na Cesti Dolomitskega odreda v Ljubljani zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl motorist.

"19-letni motorist je vozil motorno kolo po Cesti Dolomitskega odreda, iz smeri Poti rdečega križa proti Vidičevi ulici," je pojasnila Nataša Pučko iz PU Ljubljana. "Ko je pripeljal do križišča pri hiši št. 28, kjer vozišče iz desnega nepreglednega ovinka poteka v ravnino, je dohitel tovorno vozilo, s katerim je bil pred križiščem ustavljen 53-letni voznik."

motorist nesreča Slovenija Ljubljana: Huda prometna nesreča, umrl motorist

Da bi preprečil trčenje v zadnji del tovornega vozila, je motorist pričel zavirati in se umikati v levo, vendar je kljub temu z zadnjo desno stranjo motornega kolesa trčil v zadnji levi vogal tovornega vozila.

"Po trčenju je motorista odbilo v levo in naprej v smeri vožnje in je pri tem s sprednjim delom motornega kolesa čelno trčil v osebni avtomobil, s katerim je takrat nasproti pravilno pripeljal 48-letni voznik," še pojasnjujejo pri PU Ljubljana. "Motorist je bil v trčenju tako hudo telesno poškodovan, da je umrl na kraju nesreče."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Jožef Koprivnikar 10:21 19.april 2018.

    Čudno, da ravno na dan ko so bile kontrole hitrosti, očitno da jih več ni bilo z radarjem.Tragično, predvsem pa motor imeti pod nadzorom ter upoštevati varnostno razdaljo je za nekatere problem ki ga ne uspejo upoštevsati, žalostno, in tragično

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 09:24 19.april 2018.

    Mladinc,ki je imel občutek,da je Rossi in ni računal na oviro pred seboj,kar je blo zadost,da je v črni statistiki.