Slovenija > Črna kronika
313 ogledov

V nesreči pri Ravnah šest ranjenih, tudi otroka

Nesreča Andrej Leban
V nedeljski nesreči pri Ravnah na Koroškem je bilo poškodovanih kar šest oseb, tudi otroci. Nesrečo povzročil državljan Bangladeša.

V nedeljo nekaj pred 18. uro je 23-letni državljan Bangladeša vozil po glavni cesti proti Prevaljam. Ker hitrosti in načina vožnje ni prilagodil stanju vozišča in svojim vozniškim sposobnostim, je voznik, ki sicer stalno prebiva v Italiji, v bližini stanovanjske hiše izgubil oblast nad vozilom.

To je pričelo drseti po cestišču, pri čemer ga je odneslo na levo stran, kjer je trčil v prometni znak.

Vozilo se je ob trku dvignilo od tal, po dobrih 16 metrih letenja pa je pristalo na tleh, kjer je čelno trčilo v osebni avtomobil, ki ga je po nasprotnem smernem vozišču pravilno pripeljal 30-letni voznik.

 

V trčenju se je po podatkih celjskih policistov zelo hudo poškodoval 12-letni sopotnik v vozilu povzročitelja, doma z območja Raven na Koroškem. Dvanajstletnik je sicer sedel na zadnjem levem sedežu. Šestnajstletna sopotnica na sprednjem sedežu in 23-letni voznik pa sta se v nesreči lažje poškodovala.

V drugem vozilu se je huje poškodovala 27-letna sopotnica na sprednjem sedežu. Voznik in triletna deklica, ki je zadaj desno sedela v otroškem varnostnem sedežu, sta se v prometni nesreči lažje poškodovala. Vsi trije so doma z območja Raven na Koroškem.

Zaradi prometne nesreče je bila v nedeljo cesta približno pet ur zaprta za ves promet.

Komentarjev 6
  • romy 09:20 09.februar 2016.

    Za dalj časa ga strpat v zapor,potem pa doživljenjski izgon iz države!! To bi bilo v Avstriji v bananarepubliki pa bo čez 6 mesecev že veselo vozil naprej

  • Žurnalček 09:05 09.februar 2016.

    Pelte tegale k psihiatru ! Bangladeš ima levi sistem vožnje in na vse to , se tale bedak upa voziti s takšno hitrostjo , da poleti z avtomobilom 16m !

  • Avatar Leon
    Leon 09:04 09.februar 2016.

    Ker hitrosti in načina vožnje ni prilagodil stanju vozišča in svojim vozniškim sposobnostim......kar lahko pomeni,da ni profesionalni voznik ,ki ima licenco za Rally Dakar ?V kolikor je državljan Bangladeša ,potem se na naših cestah počuti zelo domače .