Slovenija > Črna kronika
24 ogledov

V nesreči udeleženih več vozil

prometna nesreča Bralka Žurnala24
Na primorski avtocesti se je popoldne zgodila prometna nesreča, v kateri je bilo udeleženih več vozil. Avtocesta proti Ljubljani med Uncem in počivališčem Lom je bila zaprta več ur.

Nesreča se je zgodila med Uncem in počivališčem Lom v smeri Ljubljane. Na Policijski upravi Ljubljana so za zurnal24.si dejali, da je bilo v nesreči udeleženih več vozil, po prvih podatkih pa naj bi v večini primerov trpela le pločevina.

Policija je bila o nesreči obveščena okoli 18. ure. Tiskovni predstavnik PU Ljubljana nam je sporočil: "Po do sedaj zbranih prvih obvestilih je znano, da je 41- letni voznik tovornega vozila vozil po avtomobilski cesti Ljubljana - Koper v smeri proti Ljubljani. Na odseku med Uncem in Logatcem je trčil v spredaj ustavljeno kolono vozil (v dve tovorni vozili in v dva osebna avtomobila). Po trku je tovorno vozilo zaneslo v desno, kjer je obstalo v obcestnem jarku. V prometni nesreči so bile po do sedaj znanih podatkih telesno poškodovane tri osebe."

Policisti so še na kraju, zaradi prometne nesreče pa je zaprto smerno vozišče avtomobilske ceste za smer proti Ljubljani. Bralec Žurnala24 nam je ob tem sporočil, da se je na kraj dogodka odpravilo pet policijskih vozil, štiri gasilska in dve reševalni.

Omenjeni odsek avtoceste je bil več ur zaprt za promet. Pred njim pa so nastajali daljši zastoji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.