Slovenija > Črna kronika
24 ogledov

V nesreči umrl še 26-letnik

(Foto: Iztok Golob) Žurnal24 main
Prometna nesreča, ki se je zgodila prejšnji četrtek v bližini Tržiča, je bila usodna še za enega udeleženca. Ponoči je namreč umrl 26-letni povzročitelj nesreče.

Iz PU Kranj so sporočili, da so bili ob eni uri zjutraj obveščeni, da je v ljubljanskem kliničnem centru umrl 26-letni povzročitelj prometne nesreče pri Tržiču.

Spomnimo, da je v četrtek nekaj minut pred 18. uro pri naselju Kovor na Gorenjskem prišlo do čelnega trčenja med BMW-jem in cliom.

Voznik prvega, 40-letni Tržičan, je poškodbam podlegel na kraju nesreče, medtem ko so 26-letnika s policijskim helikopterjem prepeljali v ljubljanski klinični center.

Kot so naslednji dan za Žurnal24 povedali v kliničnem centru, je bil 26-letnik huje poškodovan. "Operirali smo mu pretrgano aorto ter oskrbeli grdi zlom leve stegnenice in odprt zlom desne goleni," je v petek dejal primarij Jošt.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.