Slovenija > Črna kronika
278 ogledov

V nesreči umrla 91-letna peška

Policija in nova vozila znak 113 Andrej Leban
Peška je utrpela tako hude poškodbe, da je kljub nudenju pomoči umrl.

Policisti so ugotovili, da je 91-letna peška prečkala vozišče Dunajske ceste v smeri proti hiši št. 107 na Dunajski ceste. Cesto je prečkala izven prehoda za pešce kljub temu, da sta smerni vozišči ločeni z neprekinjeno ločilno črto. 

Ko je peška prišla do sredine vozišča, so se vozila, ki so takrat vozila po levem prometnem pasu iz smeri Baragove ulice, ustavila, da so preprečila trčenje. 91-letnica pa je nadaljevala s prečkanjem vozišča zadnje četrtine vozišča Dunajske ceste, ko je po njem iz smeri Baragove ulice pripeljala 43-letna voznica osebnega vozila in trčil v peško. 

Peška je utrpela tako hude telesne poškodbe, da je kljub nudenju prve pomoči zaradi poškodb umrla.

*Fotografija je simbolična. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • Žurnalček 20:16 09.januar 2019.

    Treba se je vprašati , kaj je z babami za volanom narobe a mislijo sploh na vožnjo , al na kursa !

  • Žurnalček 20:12 09.januar 2019.

    Jeba vas 500 znakov !

  • Žurnalček 20:10 09.januar 2019.

    Baragova tu veze nima ampak Tolstojeva , pa tudi ona ni važna kakor tudi ne Dunajska 107 , kajti to je Mercator , pa tudi na PODHOD na tem mestu ste pozabili ! Ženska je prečkala cesto nad podhodom , ...prikaži več kjer je 6 pasov , v smeri Mecatorja in ko je uspešno prehodila polovico /3 pasovi / so se automobili na levem pasu proti Centru ustavili , ženska je nadaljevala prečkanje , kjer jo je zbila avša in butara na desnem pasu , vsa vesela ker ji ni treba stati v zaustavljeni koloni !