Slovenija > Črna kronika
33 ogledov

V nesreči umrli dve osebi

Znak Stop policija Mojca Marot
V zgodnjih jutranjih urah se je v Zagorju ob Savi zgodila huda prometna nesreča v kateri sta življenje izgubili 46-letna voznica in 52-letna sopotnica.

Na Spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje so zapisali, da je ob 5.15 v Zagorju ob Savi pri nakupovalnem centru osebno vozilo zapeljalo v narasli potok Medija. Gasilci PGD Zagorje mesto in gasilci Gasilskega zavoda Trbovlje so z avtodvigalom avto, v katerem sta bili dve mrtvi osebi dvignili iz potoka.

Kot so sporočili s policije, sta umrli 46-letna voznica in njena 52-letna sopotnica. Nesreča se je zgodila med eno in pol šesto uro zjutraj.

Tok nosil avto naprej


Voznica domnevno v blagem desnem ovinku ni vozila po desnem smernem vozišču, saj je zapeljal naravnost na levo smerno vozišče in  preko njega na dvignjen hodnik za pešce in kolesarsko stezo. Vozilo je padlo v usek in nato zdrselo v strugo potoka Medija.

Zaradi  visokega  vodostaja  je  tok potoka vozilo prevračal naprej po strugi še okoli sto metrov. Policisti še nadaljujejo z zbiranjem obvestil in preverjanjem okoliščin nesreče.


Zaradi pietete do umrlih smo možnost komentiranja izključili.