Slovenija > Črna kronika
14 ogledov

V Novem mestu pijan zapeljal v lokal

Nesreča v Novem mestu
1/6
Radio Krka
Ponoči se je na Glavnem trgu v Novem mestu zgodila nenavadna prometna nesreča. Opit moški je zapeljal na teraso lokala ter poškodoval sedem ljudi.

Novomeški policisti so morali v Novem mestu intervenirati okoli pol druge ure zjutraj. Takrat se je namreč na Glavnem trgu zgodila prometna nesreča, ki jo je zagrešil pijan voznik. S svojim jeklenim konjičkom je zapeljal na teraso gostinskega lokala in poškodoval sedem ljudi. Triindvajsetletnik je nadzor nad vozilom izgubil zaradi neprilagojene hitrosti.

Ko je zapeljal na teraso, je bilo tam okoli 20 ljudi. Eden je utrpel hujše poškodbe, ostali lažje. Naj dodamo, da so mladeniča policisti že pred tem poskušali ustaviti, a znakov policistov ni upošteval. Po nesreči je test pokazal, da ima v litru izdihanega zraka 1,12 miligrama alkohola.

Kolegom iz Radia Krka je uspelo pridobiti fotografije – oglejte si jih v zgornji galeriji. Kot še poroča omenjeni radio, bi se dogodek lahko končal tragično, a k sreči ni nihče sedel za mizo, v katero je pijani voznik najprej trčil.

Komentarjev 5
  • Nota Lovesong 10:54 23.avgust 2011.

    Ivan Kramberger ali Ivek sem jaz..Ivek si ti..Iveki smo mi vsi ! PRAVICA DO RESNICE DANES !!! Resnico o komunisticnih zlocinih napram "Slovenskemu" in Hrvaskemu narodu danes !!! KAJ IMATA KRAMBERGER IN VUKOVAR SKUPNEGA...zakaj situacija kot je v JUGO "SLOVENSKI" ...prikaži več DRZAVI..KDO SO "SLOVENSKI" IN HRVASKI POLITIKI... http://ivankrambergerdanes.blogspot.com/ or http://ivankramberger.wordpress.com/ ce povezava ne deluje, vnesite v google tekst "Ivan Kramberger ali..Ivek sem jaz..Ivek si ti..Iveki smo mi vsi". Nazaj na barikade !! Naj Ivekov duh zivi naprej v vseh nas !! SMRT KOMUNIZMU; SVOBODA NARODU !!!COMMUNISM(Slowenien/Slovenia) IN EASTERN EUROPE TODAY(2011) !!! http://sloveniatoday.blogspot.com or http://easterneuropetoday.wordpress.com/

  • Denis Sitar 15:50 21.avgust 2011.

    Ta dolenček si jih pa zasluž enih 20 let za rešetkami...

  • zic 14:24 21.avgust 2011.

    ta je pa še boljša...na koncu bodo pa polcaji krivi, da so ga želel zaustavit...jih bo tožol pa še pokasiral, da so ga lovil??? sej ne veš kdo je tle neumen?