Slovenija > Črna kronika
26 ogledov

V parku porezal dva moška

“Želimo si polepšati park in nove klopi bodo pripomogle k tem,” še pravijo na MO Žurnal24 main
V Novi Gorici se je včeraj zvečer zgodil nov napad. Neznanec je z nožem po vratu porezal dva moška. Policija ga še išče. Podoben primer so obravnavali že prejšnji teden.

Kot nam je povedal tiskovni predstavnik Policijske uprave Nova Gorica Dean Božnik, so bili policisti o napadu obveščeni včeraj ob 20.39. Napad se je zgodil v parku ob avtobusni postaji v Novi Gorici. "Storilec je z nožem napadel moška, stara 38 in 34 let. Starejši je iz Nove Gorice, drugi iz okolice. Na kraj dogodka so prišli reševalci, ki so obema nudili ustrezno zdravniško pomoč, nato pa ju z reševalnim vozilom odpeljali v šempetrsko bolnišnico," je povedal Božnik.

Preiskava poteka, neznanega storilca pa še iščejo. Oba moška sta bila hudo poškodovana, stanje starejšega pa je še nekoliko bolj kritično. Ali sta v življenjski nevarnosti, nam ni uspelo izvedeti.

Zadeva pa je toliko bolj skrb vzbujajoča, ker so novogoriški policisti podoben primer obravnavali tudi 12. avgusta. Takrat je neznanec prav tako v parku napadel žensko. "Z nožem je povzročil površinske ureznine v predel vratu in levo roko. Tudi ta primer še vedno preiskujemo v smeri suma storitve kaznivega dejanja poskusa umora; kriminalistična preiskava še poteka."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.