Slovenija > Črna kronika
65 ogledov

V plamenih logistični center Pošte Slovenije

Požar logistični center Saša Despot
Ostrešje logističnega centra Pošte Slovenije na Cesti v Mestni log v Ljubljani je danes pozno popoldne, okoli 18.30, zajel požar.

Na kraju požara se s požarom še vedno sooča 100 gasilcev in 25 vozil. Gasilci so še vedno na kraju požara, ki naj bi bil obsežen, so za STA pojasnili na Gasilski brigadi Ljubljana. Dim, ki se vije nad poslopjem, je viden na območju celotnega Viča.

Požar logistični center | Avtor: Saša Despot Saša Despot
Požar logistični center | Avtor: Saša Despot Saša Despot

 

 

 

 

 

 

Kot so pojasnili očividci, gori streha logističnega centra, ki je popolnoma zavita v dim, s strehe se dvigujejo visoki ognjeni zublji. Na kraju so gasilci z več gasilskimi vozili, z lestvijo so se že dvignili do strehe in skušajo pogasiti požar, ki pa je po besedah očividcev obsežen. Na kraju so tudi policijske patrulje.

Požar logistični center | Avtor: Saša Despot Saša Despot

 

 

Na Policijski upravi Ljubljana so pojasnili, da so policisti zavarovali območje požara. Dodali so, da preiskave vzroka nesreče ne bo mogoče začeti, dokler požar ne bo pogašen. Neuradno naj bi v poslopju zagorel agregat v stavbi.

Koliko zaposlenih je bilo v času izbruha požara v objektu in kakšna bi lahko bila škoda, za zdaj na Pošti Slovenije še ugotavljajo.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • sprehajalec 23:20 20.julij 2016.

    Vedno isti način razmišljanja. Morali bi, treba bi bilo, nekdo bo moral....za bruhnit. Naštej mi jih tukaj pet v vrsto, ki so v zgodovini Slovenije odgovarjali za nekaj.

  • primoz.g 22:33 20.julij 2016.

    Baje je klime razneslo in je bukno fire

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 22:13 20.julij 2016.

    Ko bo požar pogašen bo moral nekdo odgovarjat za neustrezno vzdrževanje in neustrezne protipožarne zaščite. Objekt takega pomena ne bi smel biti tako zanemarjen.