Slovenija > Črna kronika
2001 ogledov

V portoroškem lokalu prepir, natakarica padla v nezavest

Policija in nova vozila znak 113 Andrej Leban
Triintridesetletna gostja lokala je obračunala s 24-letno natakarico.

Policisti PU Koper so bili ob 23.55 obveščeni, da je v lokalu v Portorožu prišlo do incidenta, zaradi katerega je 24-letna natakarica v nezavesti. 

Policisti so ugotovili, da je 33-letnica na terasi lokala prišla do 24-letne natakarice in jo prosila za telefonsko številko taksi službe. Natakarica naj bi ji odgovorila, da številke nima in žensko napotila na bližnje postajališče. 

Starejša od žensk je odšla, čez čas pa se je vrnila in natakarici v glavo vrgla predmet, ki jo je poškodoval, sama pa se je usedla za mizo. 

Ob prihodu policistov na kraj je bila pod močnim vplivom alkohola, vendar je v postopku sodelovala. Ker pri sebi ni imela nobenega osebnega dokumenta, so jo policisti privedli. Ugotovili so, da prebiva v Kopru. Zoper njo bodo podali kazensko ovadbo. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • MaloNor 16:19 21.avgust 2018.

    Kaj pa kazen 500 Eur, ker nima dokumentov? Kakšna šlamparija! Ups. Kazen ne velja za pijance in nasilneže, ampak za kulturo in plesalce.

  • kapibara1 15:49 21.avgust 2018.

    Zanimivo: ...pri sebi ni imela nobenega osebnega dokumenta,.....Ugotovili so, da prebiva....- Zanimivo, za plesalce pa celi kažin.. ?' a placaji naši, imate najbolj oprane glave..