Slovenija > Črna kronika
7882 ogledov

V prometni nesreči umrl voznik tovornega vozila

Smrtna prometna nesreča tovornjaka Dolenjska News
Nesreča se je zgodila okoli 9. ure zjutraj.

Prometna nesreča se je zgodila na cesti Novo mesto - Metlika pri Koroški vasi. V nesreči sta bila udeležena voznika dveh tovornih vozil. 

Voznik tovornega vozila bosanskih registrskih oznak naj bi zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v tovorno vozilo slovenskih registrskih oznak, ki ga je voznik pravilno pripeljal iz nasprotne smeri. 

Voznik tovornega vozila bosanskih registrskih oznak je na kraju nesreče umrl. Drugega poškodovanega voznika tovornega vozila pa so reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto.

Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali mesto nesreče, odklopili akumulatorja, s tehničnim posegom rešili ukleščeni osebi, pomagali reševalcem pri oskrbi in prenosu ter z vpojnim sredstvom posuli razlite motorne tekočine. 

Ogled kraja prometne nesreče še vedno poteka, cesta Novo  mesto  -  Metlika  je pri Koroški vasi zaprta za ves promet, obvoz za osebna vozila je urejen, so še sporočili s PU Novo mesto.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.