Slovenija > Črna kronika
18628 ogledov

V reko vrgel 15-letno dekle in 17-letnega fanta in ugriznil otroka

Policija Anže Petkovšek
Nasilno vedenje 26-letnika, ki je poškodoval tudi policista.

V Velenju se je v soboto popoldne 26-letni državljan BiH nasilno vedel do mimoidočih in jih več tudi lažje poškodoval. Ko so mu policisti želeli odvzeti prostost, je enega od policistov napadel in tudi njega lažje poškodoval, so danes sporočili s celjske policijske uprave.

Moški je med drugim poškodoval reševalno vozilo, v enem od križišč pa je začel tolči po vozilu, v katerem je bil tudi sedemmesečni otrok, ter iz vozila poskušal izvleči sopotnico, kar pa mu je preprečil voznik.

Nasilno se je vedel tudi do več mimoidočih v bližini glavne avtobusne postaje in ene od okrepčevalnic. Med prerivanjem je v reko Pako vrgel 15-letno dekle in 17-letnega fanta, enega otroka ugriznil v nogo ter lažje poškodoval še dve odrasli osebi, so navedli na celjski policijski upravi.

Kot so dodali, moški tudi ni upošteval ukazov policistov. Enega je lažje poškodoval, prav tako je poškodoval vrata policijskega avtomobila. 26-letnika so pridržali in ga bodo s kazensko ovadbo zaradi sumov storitve kaznivih dejanj nasilništvo in preprečitev uradnega dejanja privedli k preiskovalnemu sodniku.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 12
 • Žurnalček 14:29 08.april 2019.

  To mi je všeč , da je poškodoval policista , pa naj še drugič takšne aretirajo z rokavicam ! Zakaj tujec ni takoj pripeljan k sodniku za prekrške in zakaj ni dobil isti moment prepoved vstopa za vedno v SLO ...prikaži več ? To je vprašanje , ki zanima VSE Slovence , ne pa da ste ga ovadili in ga bomo še hranili 2 leti !!!!!

 • Mahi 07:47 08.april 2019.

  Pa kje ste tisti pravi Velenjski knapi, da bi ga kdo na gobec?

 • Avatar Verostenna
  Verostenna 01:26 08.april 2019.

  Želiš pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na > > > www.3xDate.top ******************************************************************************************************************** Ne slaže se s djevojkama? Da, svi ljudi vole velike stvari i duge akcije. Pokušajte > > > www.XXmacho.Com