Slovenija > Črna kronika
18 ogledov

V roke dobili štiri vlomilce

Žurnal24 main
Občanka pri sosedih opazila vlomilca, v bližini bencinskega servisa so zalotili moška, ki sta prej okradla servis, v Laškem pa so pri tatvini bakrenih žlebov zalotili 27-letnika.

Na območju Policijske uprave Celje policistom in kriminalistom v minulih dneh ni manjkalo dela.

Pri sosedih opazila nekaj sumljivega
7. januarja 2011 je na policijsko postajo Slovenske Konjice poklicala občanka in dejala, da je v bližnji stanovanjski hiši opazila sumljive okoliščine, ki so kazale na to, da bi lahko nekdo vlamljal. Na kraj je odšlo več policijskih patrulj. Ko so policisti vstopili v hišo, so tam zalotili 32-letnega osumljenca. Pri osumljencu, ki ima začasno bivališče na območju Novega mesta, stalno pa v tujini, so policisti našli ukradene predmete in vlomilsko orodje. Preiskovalni sodnik je zanj odredil pripor.

Našli so ju blizu kraja zločina

Dan zatem so varnostniki varnostne službe nekaj pred 1. uro zjutraj obvestili OKC Celje, da je bilo vlomljeno na bencinski servis Petrol na Vranskem. Približno kilometer stran od bencinskega servisa so policisti izsledili 29-letnega državljana Črne gore, pri pregledu okolice pa še 32-letnega moškega.

Pri slednjem so našli tudi nahrbtnik, v katerem so bili ukradeni predmeti z bencinskega servisa. Policisti so ga pridržali, državljana Črne Gore pa odstranili iz države.

Želel ukrasti bakrene žlebove
Predvčerajšnjim pa so laški policisti pri tatvini bakrenih žlebov s strehe gostinskega lokala v Laškem zalotili 27-letnega osumljenca z območja Laškega. Čaka ga kazenska ovadba.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.