Slovenija > Črna kronika
1980 ogledov

V silovitem trčenju trije poškodovani

prometna nesreča Ozeljan PU Nova Gorica
Trčenje dveh vozil je bilo tako silovito, da je drugo vozilo odbilo v vozilo, ki je pripeljalo iz nasprotne smeri.

V četrtek se je na cesti izven naselja Ozeljan zgodila prometna nesreča, v kateri je prišlo do trčenja treh osebnih vozil. V nesreči so se tri osebe poškodovale. 

31-letna voznica je peljala po regionalni cesti iz Vogrskega proti Ozeljanu. Na ravnem delu vozišča je s prednjim delom svojega vozila trčila v zadnji del drugega osebnega avtomobila, s katerim je bil zaradi prometa iz nasprotne smeri ob sredinski ločilni črti ustavljen 39-letni voznik in je nameraval zaviti levo do ene od tamkajšnjih gospodarskih družb.

Trčenje med njunimi vozili je bilo tako silovito, da je avtomobil, ki ga je vozil 39-letni voznik, odbilo v levo na smerno vozišče za promet vozil iz nasprotne smeri, kjer je s prednjim delom trčil v prednji del tretjega vozila, s katerim se je v tistem trenutku iz nasprotne smeri pripeljal 37-letni voznik. 

V prometni nesreči so voznica in oba voznika utrpeli lahke telesne poškodbe. Po tem, ko so jim na kraju nudili prvo pomoč, so jih reševalci NMP ZD Nova Gorica z reševalnim vozilom odpeljali na nadaljnje zdravljenje v splošno bolnišnico Šempeter pri Gorici. 

Na kraju nesreče so policistom in reševalcem pomoč nudili tudi gasilci JZ GRD Nova Gorica. 31-letni povzročiteljici prometne nesreče je bil izdan plačilni nalog.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.