Slovenija > Črna kronika
6255 ogledov

V Šiški oropali banko, v okolici mrgoli policistov

rop banke Addiko Bank
1/4
Anže Petkovšek Rop banke Addiko Bank na Trgu komandanta Staneta 8 v Ljubljani.
Policija storilca, ki je s kraja pobegnil peš, še išče.

"V Šiški, v bližini Celovške ceste, pri Addico Banki je ogromno policistov," nam je sporočil bralec. "Videti je, kot da gre za rop banke."

Da je prišlo do ropa denarne ustanove, nam je potrdila tudi policija. "Nekaj po 8. uri smo obveščeni o ropu denarne ustanove ob Celovški cesti v Ljubljani," je povedala Nataša Pučko iz PU Ljubljana.

"Po zdaj znanih podatkih, je zamaskirani storilec vstopil v prostore in od uslužbenke zahteval denar," je pojasnila Pučkova. "V dogodku ni bil nihče poškodovan, storilec pa je po dejanju zbežal s kraja."

rop banke Addiko Bank | Avtor: Anže Petkovšek Rop banke Addiko Bank na Trgu komandanta Staneta 8 v Ljubljani. Anže Petkovšek

Dodala je, da je dejanje izvršil za zdaj še neznani, zamaskirani storilec, ki pa ni bil oborožen. "Storilec je s kraja zbežal peš," je povedala Pučkova. Odtujil je nekaj tisoč evrov.

Na kraju so posredovali policisti in kriminalisti, ki so zavarovali kraj dogodka in pričeli z zbiranjem obvestil ter ogledom kraja. "S kriminalistično preiskavo kot tudi z aktivnostmi za izsleditev storilca kriminalisti nadaljujejo," je še povedala Pučkova. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
  • stary1 17:43 11.januar 2018.

    jaz mislim da so to bili Damjan in jurek a na straži je stal zoki

  • Avatar vec
    vec 12:38 11.januar 2018.

    pogrešam vsaj dve ekipi na licu mesta vsaj rumeni režimski bi lahko bili tam, sej gredo lahko na ptrolo če ni keša za benz.

  • Janez_53 10:19 11.januar 2018.

    Danes že vsak, ki ima pet minut časa, lahko oropa banko! Kakšna država pa smo???