Slovenija > Črna kronika
20 ogledov

V Soči našli mrtvega pogrešanega 57-letnika

Reševanje na Soči Gasilska enota Nova Gorica
Včeraj nekaj minut po 20. uri zvečer, je bila policija obveščena, da svojci pogrešajo 57-letnega sorodnika z območja Avč (Občina Kanal) od sobotnega popoldneva dalje. Danes so ga našli mrtvega.

Policisti in gasilci so po prejemu prijave pogrešane osebe preverili stanje na domačem naslovu pogrešanega in bližnji okolici, vendar ga niso našli.

Aktivnosti iskanja pogrešane osebe so se nadaljevale tudi danes na širšem območju naselja Avče. V današnji iskalni akciji je sodelovalo 27 ljudi.

Poleg novogoriških policistov in vodnika iz Enote vodnikov službenih psov iz Mirna - Sektor uniformirane policije PU Nova Gorica, so sodelovali še gasilci PGD Avče, pripadniki Civilne zaščite iz Kanala, pripadniki Enote reševalnih psov Severne primorske regije pri Kinološki zvezi Slovenije in vodniki iz Zveze reševalnih psov Slovenije iz Severno primorske regije, katerim so se tekom dneva pridružili tudi pripadniki Gorske reševalne službe iz Tolmina, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Nekaj minut po 13. uri so na obrežju reke Soče našli truplo moškega. Kasneje je bilo potrjeno, da gre za truplo pogrešanega 57-letnika.

Policisti Policijske postaje Nova Gorica so opravili ogled kraja. Na kraju je bila tudi zdravnica, ki je potrdila smrt in odredila sanitarno obdukcijo. Glede obravnavanega primera sta bila obveščena tudi preiskovalni sodnik Okrožnega sodišča in pristojno Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.