Slovenija > Črna kronika
21 ogledov

V stanovanju uhajal plin, rešili žensko

UHAJANJE PLINA Bralec Žurnala24
V enem izmed stanovanj bloka v ljubljanski soseski Zalog so gasilci iz stanovanja, kjer je uhajal plin, rešili žensko. Ta je bila lažje poškodovana.

Gasilci so blok v ljubljanski soseski Zalog evakuirali okoli pol enajstih dopoldne. "V bloku naj bi uhajal plin in zato so gasilci stanovalcem ukazali, da naj zapustijo blok," je za zurnal24.si dejal bralec, ki je prek storitve JAZ POROČAM poslal tudi fotografijo. Po njegovih informacijah so reševalci odpeljali dve osebi, ki naj bi utrpeli zastrupitev s plinom.

Za dodatne informacije smo se obrnili tudi na PU Ljubljana, kjer so nam povedali, da so stanovalci bloka na Agrokombinatski ulici v Ljubljani zaznali vonj po plinu pri vhodnih vratih enega izmed stanovanj.

Poklicali so policijo in gasilce, ki so odprli stanovanje in v njem našli žensko, ki pa na srečo ni bila huje zastrupljena s plinom. Kljub temu so jo z reševalnim vozilom odpeljali v bolnišnico. Na PU Ljubljana so ob tem zanikali informacije bralca, da naj bi gasilci evakuirali vse stanovalce bloka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.