Slovenija > Črna kronika
8244 ogledov

V strugi reke našli moško truplo

Truplo na Fužinah Bralka
Včeraj ob pol desetih zvečer je bila policija obveščena, da na območju Zatolmina pogrešajo 80-letnega moškega.

Policisti ga niso našli, zato se je začela iskalna akcija, v kateri so policisti in reševalci pregledali območje Tolminskih korit, strugo reke Tolminke (vse do sotočja z reko Sočo), številne bližnje pešpoti do bližnjih naselij, policistom pa so pomagali gasilci PGD Tolmin, reševalci GRS Tolmin in drugi občani, skupaj 35 ljudi.

Iskalno akcijo so opolnoči prekinili in jo nadaljevali danes ob 8. uri, iskalo je okrog 30 ljudi, med njimi tudi gorska policijska enota in vodnih reševalnega psa.

Že kmalu, nekaj čez pol deveto, so v strugi reke Tolminke pod Hudičevim mostom našli moško truplo. "Glede na okoliščine najdbe je mogoče sklepati, da gre za pogrešanega starejšega moškega, vendar bo njegova identiteta dokončno ugotovljena in potrjena v nadaljnjem identifikacijskem postopku. Policija je v zvezi z omenjeno zadevo obvestila tudi pristojne pravosodne organe. Po prvih ugotovitvah obravnavanega primera ni bilo ugotovljenih znakov tuje krivde," so sporočili.

Fotografija je simbolna. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.