Slovenija > Črna kronika
87 ogledov

V vodnjaku iskali truplo pogrešanega

Vaneča Sobotainfo.com
V obsežni akciji so na Vaneči policisti in gasilci iskali človeško truplo.

Na Vaneči, občina Puconci, so policisti in kriminalisti na posestvu enega od domačinov izvajali aktivnosti več ur. Predstavnica za odnose z javnostmi policijske uprave Murska Sobota Suzana Rauš je potrdila, da policisti in kriminalisti izvajajo aktivnosti na področju iskanja pogrešane osebe. Zaradi poteka preiskave več pojasnil zaenkrat še ni mogla podati.

Po informacijah novinarjev Sobotainfo.com naj bi policisti, kriminalisti in forenziki v vodnjaku iskali truplo Davorina Slivnjeka, ki je pogrešan od februarja 2013. Policisti so na pomoč poklicali tudi gasilce, pri iskanju pa jim je pomagal tudi službeni pes.

Po večurnem iskanju policija za pogrešanim po poročanju Večera ni našla sledi. Slivnjeka je policija v preteklosti iskala tudi z javnimi pozivi, a doslej za njim niso našli še nobene sledi.

Pogrešani je visok približno 165 centimetrov, srednje postave, temnejše polti ter krajših črnih in rahlo kodrastih las, na desni roki pa mu manjka mezinec. Nazadnje je bil pogrešani oblečen v džins hlače modre barve, džins srajco modre barve in črno usnjeno jakno z zadrgo.

 

Komentarjev 2
  • Papaja Popi 15:29 28.marec 2017.

    +++++++++++++++++++++Kdo ve, če jih potem ne glodajo.

  • Avatar Leon
    Leon 15:24 28.marec 2017.

    Pošljite Dežmana in njegove sledilce ! Oni prav gotovo najdejo kosti .