Slovenija > Črna kronika
29 ogledov

V Zgornjih Pirničah odkrili dve trupli

slovenija 10.01.13, policija, nlb, policijska preiskava v prostorih nlb, Smartin Anže Petkovšek
Po prvih podatkih bi lahko šlo za zastrupitev z ogljikovim monoksidom ali za zaužitje prepovedanih drog.

Nekaj pred 16. uro sta bili v Zgornjih Pirničah v Občini Medvode najdeni dve mrtvi osebi. Kot so zapisali na spletni strani Uprave za zaščito in reševanje, naj bi šlo za zastrupitev z ogljikovim monoksidom.

Da so našli dve trupli, je potrdila tudi Maja Ciperle Adlešič s Policijske uprave Ljubljana.

"Ob prihodu policistov na kraj je bilo ugotovljeno, da je na kraju umrla 37- letnica iz Trbovelj in 34- letnik  iz okolice Grosupljega, 34-letni Ljubljančan pa je bil s kraja odpeljan v Ljubljanski klinični center," je zapisala v sporočilu za javnost.

Po njenih besedah so bili na kraju dogodka tudi gasilci, ki so izmerili vsebnost ogljikovega monoksida. Sicer so meritve pokazale manjšo vsebnost, a pravi Ciperle Adlešičeva, da to najverjetneje ne bo vzrok. Sumijo, da gre za zastrupitev s prepovedano drogo, ne pa za  zastrupitev z ogljikovim monoksidom.

"Kot rečeno, zbiranje obvestil o samem dogodku še poteka, tako da bo več informacij (vzrok, okoliščine smrti,..) znanih v prihodnjih dneh," še pravi Adlešičeva.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.