Slovenija > Črna kronika
15 ogledov

V znamenju tatov in vlomilcev

Žurnal24 main
Celjski policisti so včeraj obravnavali tri prometne nesreče, zaradi alkohola pridržali pet voznikov in obravnavali poskus ropa lokala s hitro prehrano.

S Štajerske lahko na srečo za včeraj v okviru črne kronike poročajo le o prometnih nesrečah, ki se niso končale s hujšimi poškodbami ali smrtnim izidom. Zato pa so imeli kar trikrat v enem dnevu opravka s krajo oziroma poskusom tatvine.

Že navsezgodaj zjutraj je neznani storilec vlomil v gostinski lokal v Radečah, od koder je odnesel za dobrih 1.200 evrov cigaret. Na Gomilskem pa so neznani storilci iz mrliške vežice in stavbe župnišča ukradli več bakrenih odtočnih cevi.

Nekaj pred polnočjo je neznani moški močnejše postave (z brki, oblečen v črno trenirko in belo bundo, na glavi je nosil pleteno kapo) vstopil v lokal s hitro prehrano in od uslužbenca na blagajni zahteval denar. Uslužbenec je na pomoč poklical sodelavca, neznani storilec pa je prostor hitro zapustil – seveda brez denarja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.