Slovenija > Črna kronika
27 ogledov

Varnostnik naj bi se sam predal policistom

Borut Hriberšek PU Ljubljana
Varnostnik, ki je pobegnil z ukradenim milijonom, naj bi se skrival v Avstriji.

Sintalov varnostnik, ki je v začetku aprila iz trezorja podjetja odnesel skoraj milijon evrov, naj bi se po neuradnih podatkih predal policistom. Bil naj bi v Avstriji, predal pa se je na Šentilju.

Kot nam je potrdila predstavnica za odnose z javnostmi na PU Ljubljana, Maja Ciperle Adlešič,  so osebi popoldan odvzeli prostost. Več informacij zaenkrat ni podala.

47-letni Borut Hriberšek je v treh vrečah iz podjetja odnesel skoraj milijon evrov. Tatvino naj bi 6. aprila zvečer izvedel dokaj preprosto. Med svojo izmeno naj bi bil sam v trezorju, v katerem so hranili dnevni izkupiček svojih strank. Iz trezorja naj bi kar trikrat odnesel vreče z denarjem, a pri tem ga ni nihče preveril.

Vse to so posnele tudi varnostne kamere, za katere pa je varnostnik vedel, da jih v tem času nihče ne preverja.

Z dejanjem je požel veliko pozornosti, mnogi pa so mu denar privoščili.

Več sledi...

Komentarjev 7
  • dragec 06:23 19.april 2013.

    Borut, razočaral si me!

  • Mežan Marjan 06:08 19.april 2013.

    bravo-daj mi polovico,grem jest sedet,tiste 3leta boš že nekako prebil,boš pa potem bil --JACK--brez razmišljanja bi za pol manj to naredu,blagor tebi,ne bo ti treba več gledat ,kaj boš dal v pisker. ZDRŽI

  • majster1 23:59 18.april 2013.

    Od "slovenske elite". :))Če dobro skriješ oz. imaš koga, ki mu lahko 100 % zaupaš(npr. starši oz. polnoletni otroci, nikakor pa ne žena ali punca) obstaja velika verjetnost, da ti bo uspelo.Saj kaj pa misliš, da ...prikaži več ni imel dovolj časa, da bi skril. Kaj pa misliš, da je do sedaj počel. Če res nimaš druge šanse pa v wasserdicht zaboj, se zapelješ globoko v hosto(mobi in GPS pustiš doma) in zakoplješ.Nekaj ti bo sicer pojedla inflacija, ampak še vedno ti bo dovolj ostalo.LP.