Slovenija > Črna kronika
28 ogledov

Varnostniki naj bi preprodajali

Privedba na sodišče Iztok Golob
Poživila. Policija je zasegla 800 anabolikov.

Kranjska preiskovalna sodnica bo po neuradnih informacijah danes popoldne zaslišala 23-letna Kranjčana, ki ju je policija včeraj zjutraj prijela zaradi domnevno nezakonite preprodaje prepovedanih poživil.

Našli tudi testosteron

Domnevna prekupčevalca in še tri njune domnevne pajdaše naj bi policija v zadnjih šestih mesecih tajno opazovala, jim sledila in prisluškovala, včeraj zjutraj pa je 25 kriminalistov pregledalo njihova bivališča ter jim zaseglo poživila in izkupiček od prodaje. “V hišnih preiskavah smo zasegli 90 ampul testosterona in več kot 800 tablet različnih anabolikov. Na črnem trgu je vrednost posamezne kapsule oziroma tablete od 25 do sto evrov,” pojasnjujejo na policiji.

Redarji, nekoč športniki

Vsi domnevni trgovci s poživili so bili zaposleni kot varnostniki oziroma redarji v različnih lokalih po državi. Poživila naj bi preprodajali predvsem drug drugemu, neuradno pa tudi nekaterim gostom v lokalih, kjer so varovali. Policija je tri pridržala in jih po nekaj urah izpustila na prostost, dva, ki bosta zaslišana, pa sta prespala na policiji. Oba naj bi sicer do nedavnega aktivno igrala nogomet in se ukvarjala s še nekaterimi drugimi športi. Enega od njiju naj bi policija obravnavala že sredi maja, ko je bilo okrog 60 ljudi prijetih zaradi razpečevanja droge in orožja.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 12:41 27.september 2012.

    Če je to tako strahotno protizakonito, potem aretirajte vse varnostike , ki so se nabildali v enem mesecu in so postali smešne kreature. Če nič drugega jih lahko porabite za priče o prodaji, kajti oni so bili kupci. Jaz vem ...prikaži večm za štiri takšne idiote.