Slovenija > Črna kronika
14 ogledov

Varuška ubila šestletnico in dvoletnika

V New Yorku se je zgodila tragedija. Varuška je do smrti zabodla otroka, na katera je pazila, nato pa težko ranila še sebe.

Žena izvršnega direktorja televizije CNBC Marina Krim se je s svojo triletno hčerko vrnila s tečaja plavanja in v kopalnici svojega razkošnega stanovanja naletela na grozovit prizor. V kadi sta namreč ležala njena mrtva otroka.

Njihova varuška, 50-letna Yoselyn Ortega, je dveletnega Lea in šestletno Lucio do smrti zabodla, nato pa težko ranila še sebe. Kot poročajo, se je varuška zabodla v vrat, zaradi česar je v umetni komi.

Policija še vedno ne ve, kaj je varuško obsedlo. Pri pregledovanju njenega življenja niso naleteli na nič, kar bi lahko sprožilo takšno dejanje. Ortegova s policijo nikoli ni imela težav, prvi izsledki pa kažejo, da se niti ona niti njeni družinski člani niso nikoli zdravili zaradi duševnih bolezni.

Komentarjev 1
  • artec 15:08 29.oktober 2012.

    Če slučajno kdo ne ve... je ta umor povezan s člankom na CBCN, ki je bil 3 ure pred umorom objavljen na njihovi strani in nato umaknjen:LINK do kopije članka:http://sherriequestioningall.blogspot.com/2012/10/43-trillion-dollar-suit-against-us-govt.html