Slovenija > Črna kronika
44 ogledov

Varuški ubili otroka

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
V Veliki Britaniji so na dosmrtno ječo obsodili par, ki je ubil triletnega dečka. Starši si ne morejo odpustiti, da so otroka zaupali v varstvo dvema zverinama.

Christopher Taylor in Kayley Boleyn bosta do smrti sedela v ječi, ker sta vzela življenje triletnemu Ryanu Lovell-Hancoxu. Boleynova je bila celo prijateljica Ryanove mame, ki ji je zato zaupala v varstvo otroka. A namesto da bi ga varovala, sta se Taylor in Boleynova kruto izživljala nad otrokom, dokler ni umrl.

Par je sicer otrokovo smrt poskušal prikazati kot nesrečo; spodrsnilo naj bi mu v kadi. A obdukcija je takoj pokazala, da poškodbe bolj kot padcu ustrezajo poškodbam žrtev prometne nesreče. Patolog je naštel kar 70 različnih poškodb. Policija je sprožila preiskavo in na dan je prišla grozljiva zgodba.

Taylor in Boleynova sta bila odvisna od alkohola in trave. Na otroka sta kričala tako na glas, da se je od strahu polulal, nato sta mu obraz pomočila v urin, prisilila sta ga, da je jedel milo in podobne grozote. Ko je bil otrok že skoraj mrtev, sta poklicala rešilca, češ da je spodrsnil v banji.

Ryan je umrl v bolnišnici, na božični večer.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.