Slovenija > Črna kronika
20 ogledov

Več ljudi še vedno v pridržanju

Novice: Policijski trak in trikotnik ob prometni nesreči Mojca Marot
Celjska in murskosoboška policijska uprava nadaljujeta preiskave v zvezi s sumi kaznivih dejanj s področja prepovedanih drog. Več oseb je še vedno v pridržanju.

V hišnih preiskavah v Pomurju so v sredo pridržali pet oseb, ki so še v pridržanju. Celjski policisti in kriminalisti pa so v sredo pridržali 11 ljudi. Nekatere so policisti že izpustili. Podrobnosti o 50 hišnih preiskavah bodo znane jutri, ko jih bodo predstavili na tiskovni konferenci. 

V Pomurju so bile v sredo štiri hišne preiskave, da bi utemeljili sume kaznivih dejanj s področja prepovedanih drog. Kriminalisti in policisti so pri tem pridržali pet oseb. Kot je povedala tiskovna predstavnica Policijske uprave Murska Sobota Suzana Rauš, je vseh pet oseb še v pridržanju.

Poleg murskosoboških policistov in kriminalistov so bili v sredo na terenu celjski policisti in kriminalisti, ki so skupaj s kolegi z drugih policijskih uprav v večjem delu države opravljali 46 hišnih preiskav. Pri tem so 11 osebam odvzeli prostost. Kot je povedala tiskovna predstavnica Policijske uprave Celje Milena Trbulin, so jih nekaj že izpustili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.