Slovenija > Črna kronika
36114 ogledov

Več patrulj ponoči na Celovško, to se je dogajalo

Policijski avto Anže Petkovšek
Zamaskirana storilca sta vlomila v trgovino z oblačili na Celovški cesti v Ljubljani. Policisti so ju kmalu izsledili, sledilo je to.

Ponoči je bila policija obveščena, da sta dva zamaskirana storilca nasilno vstopila v eno izmed trgovin z oblačili na Celovški cesti v Ljubljani. 

Na kraj je bilo napotenih več patrulj, ki so zaznale osumljenca, ko sta bila že izven trgovine. Osumljenca sta zbežala, a so ju policisti kmalu izsledili in prijeli. Eden od storilcev se je prijetju uprl, zato so policisti zoper njega uporabili prisilna sredstva. 

Policisti so na podlagi zbranih obvestil in ogleda našli odtujena oblačila, ki sta jih storilca skrila v bližini. Našli in zasegli so tudi vlomilsko orodje in druge predmete.  Odtujene predmete so vrnili oškodovancu.

Policisti so 45- in 40-letnima osumljencema odvzeli prostost in bosta zaradi suma kaznivega dejanja velike tatvine privedena k preiskovalnemu sodniku. Oba sta bila v preteklosti že obravnavana zaradi istovrstnih kaznivih dejanj. 

dezurni@styria-media.si
 

Komentarjev 4
  • Idioti 18:11 15.maj 2024.

    To je štacuna z oblekami za debelejše , tako da ni čuden , da so jih takoj ulovil !

  • ginko 11:26 15.maj 2024.

    Če je emigrant, današnja nesposobna oblast ne dovoli objave narodnosti, ker jim dovoli ilegalni prehod preko meje. A ne poklukar , si glavni za varnost naroda in migrantov ? Katerega?

  • Grof 10:25 15.maj 2024.

    Osumljenca, a gre za goloba, golobico, dva osumljenca, možkega spola, pa da sta stara, halo, koga so pridržali, Arafata, Hađića, ali Lojzeta, morda celo dve nutrije, JNA kuharja, kdo sta, bizgec B.Pička