Slovenija > Črna kronika
16 ogledov

Vegrad: prepoznate bombaša?

policija, storilec, Vegrad, bomba
1/4
Žurnal24 main
Celjski policisti so objavili fotografije osumljenca, ki je prvega septembra pred vhod Vegrada postavil bombo. Če storilca prepoznate, njegovo ime takoj sporočite policiji.

Kot so sporočili iz PU Celje, policija v zvezi s preiskavo kaznivega dejanja povzročitev splošne nevarnosti in nedovoljene proizvodnje in prometa orožja ali eksploziva prvega septembra 2010 v prostorih podjetja Vegrad v Velenju objavlja fotografije osebe, osumljene storitve omenjenih kaznivih dejanj.

Fotografije bombaša si oglejte v GALERIJI.

Spomnimo, da je pri vhodnih vratih poslovne stavbe Vegrada v Velenju eden izmed zaposlenih na prvi šolski dan odkril bombo. Bombni tehniki so jo nato odstranili, tako nevarnosti za ljudi ni bilo.

Takrat smo v Žurnalu24 prvi poročali, da so storilca posnele varnostne kamere in da naj bi pri tem šlo za amaterja. "Storilec je prišel nekaj po 2. uri, si ogledal okolico in odšel, čez 15 minut pa se je vrnil zamaskiran in nastavil bombo," je takrat trdil naš neuradni vir.

Policija ob objavi fotografij občane prosi, naj v primeru, če prepoznajo osebo na fotografiji ali imajo kakršnekoli podatke, ki bi pripomogli k preiskavi kaznivega dejanja, to sporočijo na najbližjo policijsko enoto ali na številko 113.