Slovenija > Črna kronika
1388 ogledov

Velik požar, gasilo je sto gasilcev

Gasilci gasijo požar gospodarskega poslopja
1/24
Blaž Keršič
Okrog devetih zvečer je v naselju Mošnje pri Radovljici gorelo 25 krat 10 metrov veliko gospodarsko poslopje, povezano s stanovanjsko hišo.

Gasit so prišli gasilci PGD Mošnje, Brezje na Gorenjskem, Ljubno, Lesce, Radovljica in Begunje na Gorenjskem, ki so prekopali večjo količino sena in iz objekta rešili deset glav živine.

Da ne bi prišlo do električnega udara, je dežurni delavec elektro podjetja iz električnega omrežja izklopil celotno naselje Mošnje, komunalna služba pa je posipala vozišče.

"Na intervenciji je skupno sodelovalo okoli 100 gasilcev. Zaradi varnosti je na kraju ostala požarna straža," poroča portal uprave za zaščito in reševanje.

"Okoli 21. ure je v okolici Radovljice zagorelo gospodarsko poslopje in stanovanjska hiša. Poškodovan ni bil nihče, živina je bila rešena iz poslopja, nastala je materialna škoda, ogled pa se bo začel opravljati danes," so sporočili s kranjske policijske uprave.

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 5
  • Janez_53 12:14 14.januar 2020.

    Avtor članka Janez Zalaznik, nam lahko pojasnite, kakšen smisel imajo "simbolične fotografije"??? A res mislite, da so bralci tako omejeni, da si ne znajo predstavljati gasilskega vozila in gasilcev, če je v članku beseda o požaru? S simbolično fotografijo v ...prikaži več resnici zavajate nepozorne bralce! Se vam ne zdi, da je že čas, da prenehate (ne le vi, ampak tudi ostali kolegi, ki se poslužujejo te bedaste prakse) s temi neumnostmi?