Slovenija > Črna kronika
15185 ogledov

Velovov službeni avto nevozen, njega iskali

Igor Velov
1/2
Saša Despot
Direktor agencije za varnost prometa (AVP) Igor Velov naj bi poškodoval službeni avto, nato pa za več ur izginil.

V "dogodku" naj bi bil udeležen s službenim vozilom, ki je parkiran pred pošto v Stražišču, poroča Dnevnik. Da gre za vozilo agencije, ki ga v službene in zasebne namene uporablja Velov, so potrdili na agenciji, Velov pa je bil, tako so v torek dejali, na dopustu.

Policija preverja, kaj se je zgodilo

Policija preverja okoliščine nastanka materialne škode na enem od vozil, ki je bilo parkirano na parkirišču, zaklenjeno in brez voznika. Avtomobil je imel poškodovan zadnji odbijač in uničeno prednjo desno gumo, tako da ni bil vozen.

Zadaj naj bi šlo za staro poškodbo, poškodba na pnevmatiki pa naj bi nastala včeraj. "Glede na trenutno znane okoliščine poškodbo pnevmatike policisti obravnavajo kot dogodek in ne kot prometno nesrečo," so pojasnili na kranjski policijsi upravi. 

Po poročanju Dnevnika so Velova policisti dlje časa zaman iskali, a so medtem z njim že opravili razgovor.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 25
  • leskovsek 22:38 22.maj 2019.

    Naj mu dajo nogo in pika,ce je kriv.Vlect na plano razne zgodbe ki so resnicne ali pa tudi ne je brez veze.

  • leonardo 09:56 22.maj 2019.

    Po novem se lahko na prosto delovno mesto na policiji prijavite tako na razpis:" Imate visokošolsko izobrazbo: Imam. Imate delovne izkušnje: Imam. Imate delovne izkušnje na vodil.mestih: Imam. Imam pa tudi nenapisan pogoj v razpisu: Sem pijanec! Imate dokazilo? IMAM: ...prikaži več člansko izkaznico kraljev ulice!" Preveč primerov so že obravnavali v svojih vrstah, da bi lahko šli mimo vsega! Zaradi tega policija zgublja na ugledu! In kako se takšen " ugledni mož" lahko vozi s tako obuškanim avtom!

  • Avatar Leon
    Leon 09:17 22.maj 2019.

    AVP - agencija za veze in poznanstva !