Slovenija > Črna kronika
29 ogledov

Videli pogrešani dvojčici

pogrešani šestletni dvojčici Žurnal24 main
Mineva že sedmi dan, odkar so začeli iskati dvojčici. Obupana mati se je s prošnjo na pomoč obrnila tudi na Facebook. Uporabnike prosi, naj ji pomagajo pri iskanju deklic.

Deklici sta se vkrcali na ladjo
Deklici naj bi se po besedah treh prič skupaj z očetom vkrcali na ladjo za Korziko, kar pa prinaša novo upanje, da sta živi.

Kot so zapisali na 24ur.com, naj bi ena izmed prič, ki je bila tisti čas na ladji, slišala deklico v sosednji kabini jokati, dvojčici pa naj bi videla in prepoznala tudi v igralnici.

Kljub temu pa še vedno ni znano, kaj se je zgodilo po izkrcanju. Več ljudi naj bi videlo moškega, kako je z deklicama zapustil ladjo, a niso popolnoma prepričani, da sta bili to ravno Alessia in Livia.


Preiskovalci na sestanku
Preiskovalci se bodo glede dosedanjih ugotovitev zbrali na vrhunskem srečanju policijskih sil v Lozani v Švici. Italijanski policisti pa še preiskujejo vodnjake in vodne zbiralnike v okolici Cerignole.

Švicarska policija je medtem preiskala Scheppovo hišo v St. Sulpicu. S tremi psi so iskali sledove deklic v stanovanju, na vrtu in v garaži. Nekaj minut po začetku preiskave pa je eden od policistov iz garaže prinesel lopato in začel kopati na vrtu. Ali so kaj našli, za zdaj še ni znano, so zapisali na 24ur.com

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.