Slovenija > Črna kronika
12 ogledov

"Videti je, kot da eno osebo oživljajo"

Nesreča na CP Log Prt Scr Promet.si
Na primorski avtocesti je bil zaradi prometne nesreče na CP Log oviran promet v smeri Ljubljane. Zastojev ni več, promet je stekel. Huje poškodovanega voznika so odpeljali v ljubljanski klinični center.

"Avto je obrnilo na streho, najbrž je zapel za robnik cestninske postaje. Prevrnjem je namreč tam, kjer so bila okenca za plačilo. Videti je bilo, kot da eno osebo oživljajo," je sporočila bralka, ki se je nekaj po nesreči, ki se je zgodila ob 9.30, peljala mimo. Tiskovna predstavnica PU Ljubljana Maja Adlešič je kasneje za STA potrdila, da so huje poškodovanega voznika odpeljali v ljubljanski klinični center.

"Zastojev več ni, promet je stekel po skrajnih desnih pasovih," so nam nekaj pred pol dvanajsto povedali na Prometno-informacijskem centru. Pasovi, namenjeni vozilom z vinjetami, so bili takrat še zaprti, zdaj so že vse posledice nesreče že odstranjene in promet je neoviran.

Komentarjev 15
  • JackD 19:03 10.junij 2012.

    Seveda so golazen, ker pišejo kazni za prekrške, ne? Če ne bi bili Slovenci taki balkanci, in bi na kazni gledali kot sredstvo za dosego varnosti in pravičnosti in ne kot nekaj za kar lahko ta golazen piše kazni, bi ...prikaži več bile tudi kazni bolj človeške in morebiti bi tudi kdaj komu pogledali skozi prste. Tako pa imamo polno teh cestnih divjakov (to je tista prava golazen) in se take stvari pač dogajajo. Cestninske postaje pa ostajajo, ker je to najbrž edini način, da nekateri norci sploh vozijo 130 na avtocesti. Potem pa se zgodi, kar se pač zgodi. Krivi so pa seveda spet policisti in DARSovci!

  • 1111 18:16 10.junij 2012.

    ...golazen, a mislite odmaknit te komunistične spomenike ??? ja, klinc je, ki pol se ne bo imela kje golazen iz Darsa skrivat...kazensko podat Černaču!!!

  • KOJAK 17:22 10.junij 2012.

    Dokler ne bo satelitskega cestninjenja za tovornjake bodo ostale mitnice, mogoče jih za osebni promet ne bo. Bodo pa še vedno pasovi za tovornjake, torej več kot 2 pasova.