Slovenija > Črna kronika
24 ogledov

Vlak povozil moškega

Na železniški progi Novo mesto–Črnomelj so neznanci na železniške tire položili iStockphoto
Potniški vlak, ki je vozil na relaciji Jesenice–Nova Gorica, je pred železniškim postajališčem v Solkanu do smrti povozil moškega.

Nesreča se je zgodila včeraj okoli 21. ure, približno 150 metrov pred železniškim postajališčem v Solkanu. Po dosedanjih ugotovitvah je strojevodja potniškega vlaka na oddaljenosti približno od 50 do 70 metrov na progi opazil ležečega človeka. Kljub takojšnjem zaviranju mu potniškega vlaka ni uspelo ustaviti. Sprednji del vlaka je tako trčil v neznanega moškega, ki ga je nato odbilo s tirov na levo brežino, kjer je negiben obležal.

Kaj je bil dejanski vzrok, da je omenjeni moški pred povoženjem potniškega vlaka ležal na tirih, policisti še ugotavljajo.

Na kraj dogodka je prišla tudi zdravnica, ki je lahko le potrdila smrt 58-letnika iz okolice Nove Gorice.

Na podlagi opravljenega ogleda in zbranih obvestilih novogoriških policistov je tuja krivda izključena, zato bodo policisti Policijske postaje Nova Gorica v zvezi s tem podali poročilo pristojnemu Okrožnemu državnemu tožilstvu v Novi Gorici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.