Slovenija > Črna kronika
18 ogledov

Vlomil in pretepel 47-letnika

pretep palica Shutterstock
V okolici Rač je v nedeljo zjutraj 30-letnik vlomil v eno izmed tamkajšnjih hiš in s palico večkrat udaril 47-letnega stanovalca. Ta je bil huje telesno poškodovan, napadalec pa se je odpeljal neznano kam.

Tridesetletnik se je okoli 6.50 pripeljal pred stanovanjsko hišo 47-letnika. Najprej je začel močno razbijati po vhodnih vratih, nato pa je vlomil v hišo. Tridesetletnik je nato s kovinsko palico v rokah pristopil do postelje, v kateri je ležal stanovalec.

Slednjega je, kot so sporočili iz PU Maribor, večkrat udaril s palico. Temu je uspelo napadalcu iztrgati palico iz rok, nato pa je zbežal. Napadalec ga je dohitel in ga večkrat udaril. Moški se mu je iztrgal in bežal naprej, napadalec pa ga je še večkrat udaril.

Zaradi udarcev se je stanovalec opotekel in padel po tleh, napadalec pa ga je ležečega na tleh še večkrat brcnil v predel glave in trebuha.

Nato se je usedel v osebni avtomobil in se odpeljal neznano kam. Napadeni moški je bil huje telesno poškodovan in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v UKC Maribor. Policisti zbirajo obvestila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.