Slovenija > Črna kronika
30 ogledov

Vlomilca ujeli sredi akcije

(Foto: Bralec Dejan) Žurnal24 main
Včeraj je neznan moški poskušal sredi belega dneva vlomiti v avtomobil, parkiran ob Vilharjevi cesti. Policisti so hitro in uspešno posredovali.

"Ob 12.30 na Vilharjevi cesti v Ljubljani je nepridiprav poskušal vlomiti v poslovne prostore nekega podjetja. Pravočasno so ga opazili in poklicali policiste, ki so se odzvali neverjetno hitro," je ravnanje ljubljanskih policistov pohvalil naš bralec Dejan.

Dve policistki in njun moški kolega so vlomilca ujeli na samem kraju dogodka. Kmalu so na teren prišle še dodatne okrepitve. "Nepridiprav je bil vidno v šoku, ker so ga policisti ujeli," še dodaja bralec.

Kot se je izkazalo, je imel naš bralec prav do neke mere: moški namreč ni poskušal vlomiti v poslovne prostore podjetja, temveč v osebni avto, nam je dejal tiskovni predstavnik PU Ljubljana Vinko Stojnšek. "Policisti so na kraju izsledili 40-letnega moškega. V zvezi z dogodkom še zbirajo obvestila," je še dodal.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.