Slovenija > Črna kronika
2378 ogledov

Vlomilci na begu. Jih prepoznate?

Vlomilci na begu
1/3
PU Maribor
Odpeljali so se z audijem, se prevrnili na streho in pobegnili.

Ponoči, okoli 1.45 so trije neznani storilci izvršili vlom v poslovnem objektu v Slovenski Bistrici. "Z dejanjem so povzročili za okoli 40.000 do 50.000 evrov materialne škode," je pojasnil Milan Šadl s PU Maribor. "S kraja so pobegnili z osebnim avtomobilom znamke Audi A4, avstrijskega registrskega območja. Policisti so vozilo zaznali na avtocesti A1, ko je vozilo v smeri Murske Sobote. Skušali so ga dohiteti, a jim to ni uspelo, ker je voznik vozil s hitrostjo več kot 200 kilometrov na uro. Voznik je avtocesto A1 zapustil  na izvozu SvetaTrojica, pred naseljem Gočova pa je zapeljal s ceste, nakar se je vozilo prevrnilo na streho. Potniki so s kraja zbežali."

Opis prve osebe
Prva oseba je bila po poročanju PU Maribor oblečena v spodnji del trenerke, črne barve. Imela je belo bundo s kapuco, s podolgovato črno črto po kapuci, rokavi bunde pa so črne barve do komolcev. "Preko ramen je bunda črne barve, ostali deli bunde so bele barve," navajajo pri PU Maribor. "Oseba je bila obuta v športne copate črno-bele barve neznane znamke. Na glavi je imela kapo sive ali črne barve."

Vlomilci na begu | Avtor: PU Maribor PU Maribor

Druga oseba
Druga oseba ima sivo kapo, bundo s kapuco črne barve z belim znakom v predelu trebuha, spodnji del trenerke, črne barve, z napisom bele barve na zgornjem delu v predelu stegna. "Obuta je v črne športne copati z belimi podplati," navajajo pri PU Maribor in dodajajo, da nosi črne rokavice in modro ali vijolično prevleko preko ust.

Tretja oseba
Tretja oseba je nosila črno bundo s kapuco in sive rokavice. Oblečena je bila v siv pulover in spodnji del trenerke sive barve. Preko ust in nosu je imela modro prevleko, obuta je bil v bele športne copate.

Vlomilci na begu | Avtor: PU Maribor PU Maribor


Policija prosi vse, ki karkoli vedo o opisanem dejanju ali osebah, da o tem obvestijo policijo na interventno številko 113 oz. na anonimni telefon policije. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 9
  • Avatar Leon
    Leon 08:42 29.november 2020.

    Policisti na Goričkem iskali krivolovce, ujeli pa svojega kolega....info Vestnik.si

  • f5b0a37161572a16434c3a9b735044179b6963f0 19:52 28.november 2020.

    Polno jih je vzunaj ,več ali manj so vsi taki ,seveda jih poznam,kera butasta

  • timja 16:01 25.november 2020.

    i Dragutin Mate a ne pinko