Slovenija > Črna kronika
122 ogledov

Vozil pod vplivom prepovedanih drog

policija Žurnal24 main
Novomeški policisti so ponoči ustavili 31-letnega voznika osebnega vozila, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja in pod vplivom drog.

Ponoči so novomeški policisti med kontrolio prometa v Novem mestu ustavili 31-letnega voznika osebnega vozila, so sporočili iz PU Novo mesto. Med postopkom so policisti ugotovili, da kršitelj nima veljavnega vozniškega dovoljenja, prav tako pa je vozil neregistrirano vozilo seat inca, na katerem so bile nameščene obrabljene pnevmatike in registrske tablice, ki pripadajo drugemu vozilu.

Zaradi suma vožnje pod vplivom prepovedanih drog so vozniku odredili test, ki je bil pozitiven. Vozilo so policisti zasegli, kršitelju izdali plačilni nalog in na sodišče naslovili obdolžilni predlog. "Plačilni nalog so mu izdali v vrednosti 1.400 evrov," nam je sporočila predstavnica za odnose z javnostmi Alenka Drenik. Zaradi številnih kršitev zakona o pravilih cestnega prometa, zakona o voznikih in zakona o motornih vozilih pa so 31-letnika v preteklih mesecih obravnavali že petkrat.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.