Slovenija > Črna kronika
24 ogledov

Vozil prehitro, zbil dva pešca

pešec Shtterstock Fotografija je simbolna.
V Logatcu se je včeraj popoldan zgodila hujša prometna nesreča. Voznik osebnega vozila je zaradi neprilagojene hitrosti trčil v drugo vozilo nato pa še zbil dva pešca. Osebi sta utrpeli hujše poškodbe.

Okoli 18.40 ure se je na Notranjski cesti v Logatcu zgodila prometna nesreča v kateri sta bili dve osebi huje poškodovani, ena oseba pa je utrpela lažje telesne poškodbe, nam je potrdil Vinko Stojšek iz Policijske uprave Ljubljana.

29 letni voznik osebnega avta BMW se je vključeval na prednostno Notranjsko cesto v Logatcu iz smeri Tovarniške ceste. Med vključevanjem pa je, domnevno, zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom. Med vključevanjem je najprej zapeljal čez sredinsko črto in trčil v osebni avto znamke Peugeot 206.

Po trčenju je voznik BMW zapeljal še na predel za pešce, kjer je trčil v 51-letno peško in 62-letnega pešca nato pa še v parkirano vozilo. V prometni nesreči sta bil pešca huje poškodovana, voznica Peugeota je utrpela lažje poškodbe.

Komentarjev 3
  • ELche 09:22 20.marec 2012.

    Osebo, ki je to storila na žalost poznam in .... NI TRENIRKAR, je pa idiot kateri ne more spadati pod kriterij katere koli narodnosti - vsi imamo svoja gnila jabolka. Želim pa ti veliko sreče v življenju če boš ...prikaži več tako omejen, kar se nacionalizma tiče, v današnjem "zmiksanem" svetu jo boš še kako potreboval.

  • maneken 23:21 17.marec 2012.

    poceni so, ker jih je veliko in vsak trenirkar si ga lahko privošči. Nekaj 1000 eur pa je njegov...potem rabi samo še superge in mobitel, pa je "ta prav."

  • puksicd 11:15 17.marec 2012.

    Pa smo spet pri BMW. Te avtomobile vozijo največji cestni arogantneži in primitivci.