Slovenija > Črna kronika
19 ogledov

Vozil v napačno smer brez luči

napačna smer Bobo
Na območju Kopra so policisti včeraj izdali dve globi voznikoma, ki sta ogrožala promet.

Ob 4.45 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči na avtocesti med Razdrtim in Studencem. Ugotovili so, da je 47-letni Ukrajinec med vožnjo s tovornjakom zapeljal na desno stran, prebil zaščitno ograjo in se ustavil zunaj vozišča.

Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da je Ukrajinec vozil pod vplivom alkohola (0,52 mg/l). Policisti so mu izrekli globo v višini 1.020 evrov. Na srečo v nesreči nihče ni bil poškodovan.

Vozil v napačno smer brez luči

Le pol ure pozneje pa je policist, ki je bil na poti v službo, na razcepu Povir ustavil 45-letnega državljana Bolgarije, ki je po avtocesti vozil osebni avtomobil brez vklopljenih luči v nasprotni smeri. Nespametnemu vozniku je bila izrečena globa v višini 860 evrov.

Komentarjev 2
  • grdi 10:33 27.marec 2013.

    se opravičujem...88 v naselju in 1.000 eurov kazni.... dejstvo je da je to bila hitrost, s katero sem ogrožal sebe in druge, da nebo kdo mislil, da se hvalim s tem. Vsekakor neodgovorno.

  • grdi 10:22 27.marec 2013.

    jaz sem v naselji peljal 78 in dobil 1.000 eurov kazni, ta bolgar pa na avtocesti v NAPAČNI SMERI, brez luči (kar že meji na samomor, in zraven v smrt je hotel potegniti še nedolžne) in dobi pičlih 860 eurov ...prikaži več :D pravna država :PNauk te zgodbe: Drugič boljše, da se v naselju peljem 78 po pločnku in ogrožam pešče, ter bom dobil zgolj 200 eurov kazni.