Slovenija > Črna kronika
35 ogledov

Vozilo odneslo na teraso gostinskega lokala

Rešilec
1/10
Suzana Kos
V hudi prometni nesreči je ena oseba umrla, dve ženski sta hudo poškodovani.

Na Senovem se je nekaj čez 11. uro zgodila huda prometna nesreča, v kateri se je poškodovalo več ljudi. Eden od poškodovanih v prometni nesreči je okoli 14. ure umrl v brežiški bolnišnici. Gre za 59-letnega moškega. Drugi dve poškodovani, 53-letnica in 77-letnica, sta s hudimi poškodbami v celjski in novomeški bolnišnici. Njuno stanje je resno.

Kaj se je zgodilo?

Po prvih ugotovitvah ogleda je 18-letni voznik osebnega avtomobila prehiteval pred seboj vozeče vozilo ravno v trenutku, ko je 30-letni voznik začel zavijati levo. Vozili sta trčili, pri čemer je vozilo 18-letnika odbilo v levo. Ta je po nekaj metrih zapeljal na teraso gostinskega lokala, ki je od ceste ločena s pločnikom. Tri hudo poškodovane goste, ki so sedeli na terasi, so po oskrbi na kraju odpeljali v bolnišnico.

Voznika nista napihala

Na kraj je bilo napotenih več policijskih patrulj, regijski center za obveščanje (112) pa je aktiviral več enot nujne medicinske pomoči iz Posavja ter poklicno gasilsko enoto iz Krškega.

"Odrejen preizkus alkoholiziranosti voznikov ni pokazal prisotnosti alkohola. Drugih okoliščin dogodka do zaključka ogleda in opravljenih preiskovalnih dejanj ne moremo komentirati," so še sporočili.

Ogled kraja dogodka, ki ga vodi dežurna preiskovalna sodnica ob sodelovanju dežurne okrožne državne tožilke, še poteka. Do zaključka preiskave bo na območju prometne nesreče popolna zapora ceste. Obvozi so urejeni, promet na kraju usmerjajo policisti.

Policisti predvidevajo, da bo promet zaradi ogleda, odstranjevanja vozil in čiščenja predvidoma oviran do 15. ure.

Ste kje v bližini? Pošljite nam fotografije nesreče. Uporabite spodnji obrazec.

 

Komentarjev 11
  • normalni 20:52 30.avgust 2013.

    Žurnalovci ste pa res malo amaterski...ste vsi na študentsko napotnico tam?KK JT-272KK ZV-382?

  • kapibara 19:55 30.avgust 2013.

    Govorim o dopoldanski 3. fotki, ki je popoldanksa ZADNJA..!! Tako se vidi na posnetku, če pa si ti od tam nekje doma in ti je označeno cestišče znano - prav, jast komentiram situaciji s slike...

  • 35affbb0ac5d7a7c598cd9cd2a388735b099c274 18:40 30.avgust 2013.

    Prevelika hitrost in neizkušenost, morda okvara avta. Drugače si ni možno razlagati, zakaj ni nobenih zavornih poti. Če je povzročitelj res star 18 let in ima torej na sveže vozniško dovoljenje, bi lahko kakšno vprašanje postavili tudi avtošoli in izpitni komisiji.