Slovenija > Črna kronika
12 ogledov

Voznica ostala ukleščena v vozilu

Trčili osebno in tovorno vozilo. Voznica osebnega vozila ostala ukleščena.

Na cesti Zidani Most–Sevnica v kraju Vrhovo nekaj kilometrov od Radeč se je nekaj minut pred 15. uro znova zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi tovorno in osebno vozilo. 

Voznica je ostala ukleščena v vozilu, iz katerega so jo rešili šele gasilci, nato pa so jo prepeljali v celjsko bolnišnico. Bila naj bi huje poškodovana.

Prejšnjo soboto usodno
Spomnimo, da je prejšnjo soboto na cesti med Zidanim Mostom in Radečami izgubil življenje 45-letni voznik. Do nesreče je prišlo zaradi prehitevanja v škarje. 29-letni voznik je namreč začel prehitevati pred seboj vozeč avtomobil v trenutku, ko mu je nasproti pripeljal 45-letni voznik, trčenje pa je bilo tako silovito, da so morali 45-letnika iz pločevine rešiti gasilci, žal pa je že med nudenjem nujne medicinske pomoči v reševalnem vozilu na kraju samem podlegel poškodbam. Neuradno naj bi bil 29-letni povzročitelj vinjen, vendar uradnih podatkov še ni, saj mu je bil odrejen strokovni odvzem krvi.

Letos je na cestah celjske regije umrlo sedem ljudi, lani v enakem obdobju pa 12, zato policisti ugotavljajo, da je prometna varnost vendarle boljša. Med žrtvami pa je, kot ugotavljajo policisti, še vedno preveč motoristov, medtem ko je med vzroki na prvem mestu alkohol, na drugem pa hitrost oziroma nepravilna smer vožnje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.