Slovenija > Črna kronika
2548 ogledov

Voznica trdi eno, kolesarka drugo

Kolesar nesreča Policija Fotografija je simbolična.
Prometna nesreča se je zgodila tik po sedmi uri zjutraj, a kaj točno se je dogajalo, ostaja nejasno.

Novomeški policisti potrebujejo pomoč morebitnih očividcev jutranje prometne nesreče na Belokranjski cesti v Žabji vasi. Tik po sedmi uri sta bili v nesrečo vpleteni voznica kovinsko modrega avtomobila Mercedes Benz, tip A in kolesarka. 

Voznica je z avtomobilom trčila v kolesarko, ki je padla po tleh. Z lažjimi poškodbami so jo z reševalnim vozilom odpeljali v novomeško bolnišnico. 

Po prvih ugotovitvah je najverjetnejši vzrok prometne nesreče (ne)upoštevanje luči semaforja oziroma (ne)upoštevanje prednosti. Policisti so govorili s kolesarko in voznico osebnega avtomobila, a dejansko stanje zaradi nasprotujočih izjav še vedno ugotavljajo. 

Policisti zato prosijo morebitne očividce prometne nesreče, ki bi lahko dali kakršnekoli podatke o prometni nesreči, poteku, prižganih lučeh na semaforju v času nesreče ali druge uporabne podatke, da pokličejo na številko 113, policijsko postajo Novo mesto na telefonsko številko 07 33 27 400 ali na anonimni telefon policije 080 1200. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.