Slovenija > Črna kronika
2 ogledov

Voznica zbila mladoletnico

(Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
V torek okoli 14.45 se je v Kamniku v Šolski ulici zgodila huda prometna nesreča, v kateri je bila ena oseba hudo telesno poškodovana.

Mladoletna peška je včeraj popoldan prečkala vozišče Šolske ulice izven prehoda za pešce. Najprej je med stoječimi vozili prečkala smerno vozišče za smer Ljubljanska cesta–regionalna cesta. V trenutku, ko je pričela s prečkanjem še smernega vozišča iz smeri regionalne ceste, je po slednjem pripeljala 68-letna Kamničanka z osebnim vozilom toyota yaris.

"Voznica je poskušala trčenje preprečiti z zaviranjem in umikanjem skrajno desno, vendar ji to ni uspelo, tako da je s sprednjim delom vozila trčila v peško," je povedal Vinko Stojšek, tiskovni predstavnik Policijske uprave Ljubljana.

Peška je v prometni nesreči utrpela hude telesne poškodbe in bila z reševalnim vozilom odpeljana v Univerzitetni klinični center Ljubljana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.