Slovenija > Črna kronika
267 ogledov

Voznik napadel policiste

Policija sirena lučke splošna
Voznik je skočil iz avta in napadel policista.

V soboto so policisti Policijske postaje Murska Sobota okrog 21.40 med kontrolo cestnega prometa v smeri naselja Beltinci zaustavljali osebni avtomobil, ki pa na znake policistov ni zaustavil, ampak je nadaljeval vožnjo. Policisti so vozilo zaustavili v Beltincih in izvedli postopek. 

Med postopkom se je voznik nedostojno vedel do policistov in ni hotel sodelovati. Skočil je iz vozila in napadel policista, ki pa mu je napad preprečil. 

Ker je voznik kazal očitne znake vinjenosti, so opravili alkotest, ki je pokazal 1,12 mg/l alkohola v izdihanem zraku. 41-letnega voznika so pridržali. Zoper njega bodo podali obdolžilni predlog zaradi vožnje pod vplivom alkohola, neupoštevanja znakov policista pri ustavljanju ter žaljenja in neupoštevanja ukazov policista. Podali bodo tudi kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja Napada na uradno osebo po 300. členu KZ-1.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.