Slovenija > Črna kronika
37 ogledov

Voznik ostal ukleščen v vozilu

Nesreča na primorski avtocesti Dolenjskanews.com
Zaradi prometne nesreče je bila zaprta polovica primorske avtoceste med Uncem in Postojno proti Kopru. Najmanj ena oseba se je v nesreči huje poškodovala. Posledice nesreče so odpravljene.

Zaradi prometne nesreče, v kateri sta  bila udeležena tovorno vozilo in kombi, je bila zaprta primorske avtoceste med Uncem in Postojno proti Kopru. "Voznik je ostal ukleščen v vozilu in naj bi bil huje poškodovan," nam je povedala predstavnica policije Anita Leskovec.

Kot so ugotovili policisti koprske uprave, se je 24-letni voznik tovornega vozila iz okolice Kočevja vključeval na avtocesto s počivališča Ravbarkomanda. V trenutku, ko je zapeljal na vozni pas, se je po njem pripeljal 39-letni voznik kombija iz Ljubljane, ki je trčil v zadnji del polpriklopnika.

Voznika so iz vozila s tehničnim posegom rešili gasilci. Po prvih podatkih je huje poškodovan, odpeljan je bil v Klinični center Ljubljana.

Zoper voznika tovornega vozila bodo policisti vložili kazensko ovadbo zaradi povzročitve nesreče, ki je posledica kršitve predpisov o varnosti cestnega prometa iz malomarnosti.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.