Slovenija > Črna kronika
12 ogledov

Voznik po eksploziji umrl

Huda nesreča v središču Reke se je končala s smrtjo voznika. (Foto: Goran Kovači
1/5
Žurnal24 main
V središču Reke je najverjetneje zaradi plina eksplodiral avtomobil. Voznika so prepeljali v bolnišnico, kjer pa je okrog 15. ure zaradi poškodb umrl.

V središču Reke je okoli 10.30 eksplodiralo dostavno vozilo z reško registrsko tablico znamke Peugeot. V eksploziji je bil huje ranjen 41-letni voznik. Reševalci so ga odpeljali v bolnišnico, kjer je okoli 15. ure podlegel poškodbam.

Fotografije po eksploziji nesreče si oglejte v GALERIJI.
"Nepremično je ležal na tleh. Ni kazal znakov življenja," je dejal moški, ki je bil v času eksplozije v bližini. Voznika je po poročanju hrvaških medijev vrglo nekaj metrov stran, naokrog pa so se razleteli tudi delci vozila.

"Videti je bilo, kot da je eksplodirala bomba," je za hrvaški portal Index povedal očividec nesreče iz Reke. Eksplodiral naj bi plin, saj je voznik v avtomobilu prevažal jeklenke za varjenje. Domnevno je bilo vozilo parkirano na soncu in je popustil eden od ventilov. Po navedbah omenjene priče sta bili eksploziji dve, ena večja, ki ji je sledila manjša eksplozija.

Policija je zaradi nevarnosti zaprla območje v radiju 300 metrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.