Slovenija > Črna kronika
17 ogledov

Voznik se jim je izmuznil

Hrvaška policija Dino Stanin / Pixell
V povezavi z izginotjem 17-letne Antonije Bilić hrvaška policija išče Dragana Paravinjo, ki se mu je uspelo izmuzniti večjemu številu policistov.

Pobeglega srbskega voznika tovornjaka Dragana Paravinjo iščejo na območju mesta Donji Srđevci. Tam naj bi ustavil svoj tovornjak in pot peš nadaljeval v gozdu. Išče ga večje število policistov, ki so obkrožili omenjeno območje. Njegovo prijetje pričakujejo vsak trenutek.

Paravinja je bil leta 2004 obsojen zaradi posilstva leta 1996 in poskusa posilstva mladoletnice leta 1997, poročajo hrvaški mediji.

Na sled so mu prišli včeraj

Včeraj so po poročanju hrvaških medijev v modrem tovornjaku, ki so ga ustavili v bližini Sv. Roka, našli ženske lase, za katere bodo poskušali ugotoviti, ali pripadajo izginuli Antoniji. Rezultati analize bodo morda znani že danes.

Voznika tovornjaka so pridržali, a vse kaže, da v času, ko je dekle izginilo, tovornjaka ni vozil on, ampak 43-letni moški, ki je po poročanju hrvaške nacionalne televizije HTV v Bosni in Hercegovini že bil osumljen posilstva. Njegova družina naj bi živela v Srbiji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.